Discountler user
Saat palvelua, maksat sitten

Huonekalujen korjaus ja verhoilupalvelut

€100 €76 24 % €24 SÄÄSTÄ
OFF NYT
Monet ihmiset saattavat luulla, että huonekalujen korjaaminen tulee kalliiksi, mutta todellisuudessa se ei ole niin. Meidän lähestymistapamme on aina konsultoida asiakasta etukäteen, keskustella kaikista työn yksityiskohdista ja antaa kustannusarvio ennen työn aloittamista. Näin vältytään ikäviltä yllätyksiltä, ja kaikki lisäpalvelut suoritetaan aina asiakkaan suostumuksella.

Toinen yleinen harhaluulo on, että vanhat huonekalut ovat menneisyyttä eivätkä sovi enää nykyaikaiseen sisustukseen. Totuus kuitenkin on, että muoti tulee ja menee, ja vanhat huonekalut voivat saada uuden elämän. Huolellisen kunnostuksen avulla voimme palauttaa vanhojen huonekalujen kauneuden ja toimivuuden, ja tarvittaessa voimme myös päivittää niiden ulkonäköä nykyaikaisemmaksi.

Huonekalujen korjaustyöt vaihtelevat suuresti riippuen vaurion asteesta ja huonekalun tyypistä. Voimme suorittaa monenlaisia korjaustoimenpiteitä, kuten vaahtomuovin ja kankaan vaihdon, runko- ja levyosien korjauksen sekä pyörien ja jousilohkojen vaihdon. Korjaamme erilaisia huonekaluja, kuten nojatuoleja, tuoleja, sohvia, sänkyjä ja muita, ja voimme tarvittaessa suorittaa korjaukset jopa asiakkaan kotona.

Tavoitteenamme on palauttaa huonekalujen ulkonäkö ja toimivuus sekä varmistaa, että ne palvelevat asiakasta vielä pitkään. Olemme sitoutuneet asiakastyytyväisyyteen ja haluamme varmistaa, että jokainen asiakas on tyytyväinen lopputulokseen.
symbolat discountler coupon code
Get
Free
Coupon
map  Pyhäjärvi, FI 
user 24% OFF • Huonekalujen korjaus ja verhoilupalvelut
Osta uudelleen ja suosittele
Tietoa meistä Tuki
Tietosuojakäytäntö Käyttöehdot
Discountler ©
discountler.com
Kaikki oikeudet pidätetään